Penne Arrabiata met gebakken Zeewolf

Penne Arrabiata met zeewolf
Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

  • Penne
  • Gezeefde tomaten (uit blik)
  • Knoflook (2-3 tenen)
  • Geraspte parmezaanse kaas
  • Hele rode peper
  • Peterselie of basilicum
  • Zeewolf filet
  • Tomaatjes
  • Gele paprika

Hoe maak je Penne Arrabiata?

  • Zet de penne op voor 4 personen in kokend water en voeg een scheut olijfolie toe.
  • Snipper de ui, drie knoflookteentjes en de rode peper in een wokpan.
  • Fruit dit in olijfolie.
  • Voeg de gezeefde tomaat toe.
  • Als de penne al dente is (na ca 10 min. koken) giet je het water af en doe de penne in de wokpan.
  • Meng alles goed zodat alle smaken in de penne gaan zitten.
  • De vis hoeft niet lang gebakken te worden en kan je daarom aan beginnen als de pasta bijna klaar is.
  • Doe was boter en olijfolie in de pan en bak de vis goed aan. Kruid deze naar smaak met zout en peper.
  • Als de ene kant goed aangebakken is, en de 2e kant aan de beurt is doe je de tomaatjes en klein gesneden paprika erbij. Bak deze nog even mee.
  • Vergeet als finishing touch niet de penne op te dienen met verse peterselie en vers geraspte parmezaanse kaas over de penne arrabiata te doen. Ziet er niet alleen sierlijk uit qua presentatie, maar neutraliseert ook de scherpe smaak!
  • Serveer het samen op een bord.
  • Bon appetito!