Penne Arrabiata

Penne Arrabiata
Penne Arrabiata

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

  • Penne
  • Tomaten (8 stuks)
  • Knoflook (2-3 tenen)
  • Geraspte parmezaanse kaas
  • Hele rode peper
  • Rucola

Hoe maak je Penne Arrabiata?

  • Zet de penne op voor 4 personen in kokend water en voeg een scheut olijfolie toe.
  • Snipper de ui, drie knoflookteentjes en de rode peper in een wokpan.
  • Fruit dit in olijfolie.
  • Voeg de tomaten gesneden in partjes toe aan de pan.
  • Als de penne al dente is (na ca 10 min. koken) giet je het water af en doe de penne in de wokpan.
  • Meng alles goed zodat alle smaken in de penne gaan zitten.
  • Vergeet als finishing touch niet de penne op te dienen met verse rucola en vers geraspte parmezaanse kaas. Ziet er niet alleen sierlijk uit qua presentatie, maar neutraliseert ook de scherpe smaak.
  • Bon appetito!