Penne met cambozola en kappertjes

Penne met cambozola en kappertjes
Penne met cambozola en kappertjes

Wat heb je nodig?

  • Penne
  • Rode ui
  • Knoflook (1 tenen)
  • Cambozola
  • Kappertjes
  • Paprika (1 stuk)
  • Tomaat (3 stuks)

Hoe maak je Penne met cambozola en kappertjes?

  • Kook de penne zoals voorgeschreven staat op de verpakking
  • Snipper de ui, het knoflookteentje en fruit ze in een pan.
  • Snij de paprika en de tomaten in kleine stukjes en bak deze mee in de pan
  • Snij alvast de cambozola in kleine stukjes, deze gaan we wel pas als laatste op het bord erbij leggen.
  • Giet de pasta af zodra deze gaar is.
  • Doe nu de penne in de pan bij de paprika en de tomaten en bak alles even goed door elkaar
  • Voeg nu ook de kappertjes toe aan de pan en bak deze nog een paar minuten mee.
  • De kappertjes zorgen voor een gezonde zoute smaak aan het gerecht, je hoeft geen extra zout toe te voegen.
  • Serveer nu alles op een mooi bord.
  • Als een-na-laatste doe je de cambozola op het bord erbij.
  • Als laatste doe je even lekker wat peper over je gerecht. Dit is echt een must voor de goede combinatie. Ook als je minder van peper houdt ;)
  • Eet smakelijk!