Rigatoni met kip, champignons en truffelsaus

Rigatoni met kip, champignons en truffelsaus

Wat heb je nodig voor de Rigatoni met kip en champignons en truffelsaus?

  • Rigatoni
  • Kip
  • 1 Zakje kastanje champignons
  • Truffelolie
  • Ui
  • Knoflook
  • Truffel cremesaus
  • Rucola
  • Rode peper voor een kleine bite
  • Garnering: verse parmazaanse kaas en pijnboonpitjes

Hoe maak je de Rigatoni met kip en champignons truffelsaus?

  • Kook de pasta zoals voorgeschreven staat op de verpakking
  • Doe wat truffelolie in de pan en bak hier de kip gaar in
  • Daarna doe je de fijngesneden uit en knoflook erbij in de pan
  • Doe ook een paar ringetjes rode peper erbij
  • Gooi na een minuutje of 2 de champignons in de pan erbij
  • Als laatste doe je een flinke scheut truffel cremesaus in de pan, en roer dit samen even om
  • Bak de pijnboompitten in een los pannetje even aan
  • Giet de rigatoni af en schep het op de borden op
  • Leg een bedje van rucola op de rigatoni
  • Schep hier de champignon truffelsaus op de rucola
  • Voor de garnering komt er als laatste verse parmigiano strooikaas en gebakken pijnboompitjes over de rigatoni met kip en champignon truffelsaus
  • Bon Apetito!