Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Spaghetti Bolognese

Wat heb je nodig voor spaghetti bolognese?

  • gehakt (half om half)
  • ui
  • knoflook
  • gezeefde tomatensaus
  • sambal
  • mosterd
  • oude kaas

Hoe maak je spaghetti bolognese?

  • Snij de ui en knoflook fijn, en doe deze met een klein beetje olijfolie in een wokpan
  • Voeg hier een klein schepje sambal aan toe
  • Als het even aangebakken is doe je het gehakt erbij. Dit rul je tot het helemaal fijn en gaar is
  • Nu doe je de gezeefde tomaten saus erbij
  • Laat dit alles even goed intrekken en op het laagste vuurtje koken
  • Ondertussen zet je een pan met water op en kook je de spaghetti zoals op de verpakking voorgeschreven staat
  • Zodra de spaghetti klaar is doe je als laatste en geheime ingrediënt bij de spaghetti bolognese saus een schepje mosterd. Dit geeft het net die scherpere en tegelijkertijd zachte smaak
  • Doe als laatste finishing touch oude kaas over de spaghetti bolognese
  • Bon Apetit!