Tagliatelle met groene pesto en kip

Tagliatelle met groene pesto en kip Wat heb je nodig?
(Voor 4 personen)

 

  • +- 350 gr. kipfilet
  • 1 potje groene pesto genovese 135g
  • 200 g. creme fraiche
  • (verse) tagliatelle
  • garnering: verse parmazaanse kaas en pijnboonpitjes
  • Indien je verantwoorde wil doen met groente erbij: bakje champignons en 1 courgette

Hoe maak je de Tagliatelle met groene pesto en kip?

  • Marineer de blokjes kipfilet (liefste avond van te voren) in de groene pesto
  • Kook de tagliatelle zoals voorgeschreven staat op de verpakking
  • Doe wat olijfolie in een wokpak en bak de kip
  • Voeg als de kip klaar is de gesneden courgette en champignons toe
  • Op het laatst voeg je de creme fraiche toe
  • Heel makkelijk maar echt heerlijk
  • Serveer de saus op de tagliatelle
  • Voeg voor de details en smaak wat gebakken pijnboonpitjes en verse parmazaanse kaas toe.
  • Bon Apetit!



Ingestuurd door Eline Boumann