Tagliatelle met spinazie en zalm

Tagliatelle met zalm en spinazie
Tagliatelle met zalm en spinazie

Wat heb je nodig?

  • Tagliatelle
  • Zalmmoot
  • Verse baby spinazie
  • Champignons
  • Mosterd
  • Koksroom

Hoe maak je de Tagliatelle met spinazie en zalm?

  • Kook allereerst de tagliatelle zoals voorgeschreven staat op de verpakking
  • Fruit ondertussen de ui in wat olijfolie
  • Doe hier de champignons bij en na een aantal minuten bakken doe je er de koksroom en een flinke schep mosterd bij. Voeg wat zout en peper naar smaak toe. De saus is dan klaar.
  • Bak de spinazie in wat olijfolie in een pannetje.
  • Zet nu ook alvast een pannetje klaar voor de zalm. Deze bak je naar eigen voorkeur, die van mij is mooi roze van binnen.
  • Serveer eerst de pasta op het bord. Daarover heen doe je een paar scheppen saus met champinons en de spinazie. Als laatste de zalm bovenop en klaar!
  • Bon Apetit!