Vegetarische lasagnarol

Vegetarische Lasagnarol
Vegetarische Lasagnarol
Wat heb je nodig?

  • Lasagnabladen
  • Gehakte spinazie (diepvries)
  • Kastanje champignons
  • Ui
  • Knoflook
  • Geitenkaas (zacht)
  • Ricotta
  • Pijnboompitten
  • Parmigiano

Hoe maak je de vegetarische lasagnarol?

  • Begin met de lasagnabladen beetgaar te koken
  • Snij de ui en knoflook fijn
  • Pak een wokpan en doe hier met een klein beetje olijfolie de ui en knoflook in
  • Doe hier na een minuutje de gesneden champignons bij en bak deze even lekker mee
  • Gebruik een apart pannetje om de spinazie te bereiden. Laat deze uitlekken en doe het in de wokpan erbij
  • Gebruik ook een apart pannetje om de pijnboompitten te roosteren. Doe deze ook in de wokpan erbij
  • Roer alles goed door elkaar.
  • Als laatste ingredi├źnten doe je een kleine schep ricotta en een flink stuk van de geitenkaas erbij
  • Roer weer alles goed door elkaar
  • Leg de lasagnabladen klaar en smeer de inhoud goed over de bladen uit en rol ze op
  • Doe dit nog een aantal keer
  • Leg alle lasagnarollen in een ovenschaal en strooi en parmigiano overheen
  • Zet de schaal nog een minuut of 10 – 12 in de oven, dan zijn ze klaar!
  • Bon Apetito!